Op zoek naar Hangende?

 
Hangende
 
hangende WikiWoordenboek.
Het woord hangende staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd hangende herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. hangende" in: Sijs, N. van der Chronologisch woordenboek.
Datong China Hangende tempels en grotten van Datong.
Een stad die bekend staat als het vertrekpunt om het cultureel erfgoed in de omgeving te bezoeken. De rijke geschiedenis vind je onder meer terug in de Hangende Tempel die net buiten de stad letterlijk aan een steile wand hangt.
Hangende charms PANDORA.
Please turn it on so that you can experience the full capabilities of this site. Home Bedels Hangende bedels. Hangende bedels 162. Met de prachtige hangende bedels van PANDORA geef je een nieuwe dimensie aan je armband. Producten aanpassen 162.
Hangende Tuinen van Babylon in Ninive? IsGeschiedenis.
Zo zouden volgens bepaalde theorie├źn de Hangende Tuinen van Babylon helemaal niet in Babylon liggen. Als we de historische bronnen moeten geloven waren de Hangende Tuinen van Babylon een waar lust voor het oog. Weelderige bloementuinen op hoge pilaren die als het ware leken te zweven boven de heldere blauwe wateren van de rivier de Eufraat.
Hangende Keukens Toerisme Groningen.
In het centrum zijn vele van oorsprong middeleeuwse panden te bewonderen. Met als beroemdste bezienswaardigheden de drie hangende keukens en de smalle bruggetjes boven het Damsterdiep. De hangende keukens zijn het beste te bekijken vanaf het bruggetje aan de Kniestraat.
Hangende tuinen Flora Facto.
Hangend bovenooglid: ooglidverzakking en ooglidcorrectie Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Hangend ooglid Ptosis Ptosis, ook wel hangend ooglid genoemd is een aandoening die vaak in verwarring wordt gebracht met vermoeidheid. Hangende oogleden; informatie en tips! Hangende oogleden ontstaan meestal bij het ouder worden of bij vermoeidheid. Met name voor vrouwen kunnen hangende oogle.
bol.com Hangende Terrasverwarmer kopen? Kijk snel!
Denk hierbij aan partytenten, veranda-verwarming of andere overdekte terrassen. In sommige gevallen kan een hangende verwarmer zowel aan de wand als aan het plafond worden bevestigd. Naast dat hangende terrasverwarmers weinig ruimte innemen, staan deze ook minder in het zicht.
Synoniemen van hangende; ander woord voor hangende synoniemen.net.
zoekspoor: annonce hangende. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: bij, binst, hangende, onder, staande, tijdens. woordverbanden van hangende grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: tijdens, onder, staande, hangende. bij andere sites.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: hangende. h a ngen hing, heeft gehangen 1 zo aan iets bevestigen dat lager nergens steun is: zijn jas aan de kapstok hangen 2 juridisch terechtstellen met de strop; ophangen: met hangen en wurgen met zeer grote moeite 3 zo ergens bevestigd zijn dat lager nergens steun is: er was niets van blijven hangen alles was vergeten; we zijn er een poosje blijven hangen gezellig gebleven 4 onbeslist zijn: de zaak is nog hangende niet afgedaan; het zal erom hangen het zal erg spannend worden 5 aan zeer gehecht zijn aan 6 half liggen, half zitten; half staan, leunen: verveeld op de bank hangen 7 van een computer niet meer reageren op commando's' h a ngende voorzetsel 1 formeel gedurende, tijdens: hangende het onderzoek doen we geen mededelingen zolang het onderzoek bezig is.

Contacteer ons