Zoeken naar Hangende

 
Hangende
 
hangende bij Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het is nu hangende bij de Raad en het is nu de taak van Raad en lidstaten de weerslag van deze voorstellen te bestuderen op de algemene lijn der dingen en na te gaan of aan hun oor spronkelijke bezwaren tegemoet is gekomen.
Hangende charms PANDORA.
Please turn it on so that you can experience the full capabilities of this site. Home Bedels Hangende bedels. Hangende bedels 156. Met de prachtige hangende bedels van PANDORA geef je een nieuwe dimensie aan je armband. Producten aanpassen 156.
Hangende Houtkachel t Stokertje.
Laatste reviews voor Hangende Houtkachel 7.3 van 10 uit 3 beoordelingen. Beoordeling door Rik van de Wiking Miro 1 op vrijdag 26 januari 2018.: Mooi Design, geeft veel warmte en neemt weinig plaats in beslag.Veel glas waardoor je de vlammen moo Lees de volledige beoordeling.
Hangende tuinen Flora Facto.
Hangend bovenooglid: ooglidverzakking en ooglidcorrectie Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Hangend ooglid Ptosis Ptosis, ook wel hangend ooglid genoemd is een aandoening die vaak in verwarring wordt gebracht met vermoeidheid. Hangende oogleden; informatie en tips! Hangende oogleden ontstaan meestal bij het ouder worden of bij vermoeidheid. Met name voor vrouwen kunnen hangende oogle.
Synoniemen van hangende; ander woord voor hangende synoniemen.net.
zoekspoor: annonce hangende. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: bij, binst, hangende, onder, staande, tijdens. woordverbanden van hangende grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: tijdens, onder, staande, hangende. bij andere sites.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: hangende. h a ngen hing, heeft gehangen 1 zo aan iets bevestigen dat lager nergens steun is: zijn jas aan de kapstok hangen 2 juridisch terechtstellen met de strop; ophangen: met hangen en wurgen met zeer grote moeite 3 zo ergens bevestigd zijn dat lager nergens steun is: er was niets van blijven hangen alles was vergeten; we zijn er een poosje blijven hangen gezellig gebleven 4 onbeslist zijn: de zaak is nog hangende niet afgedaan; het zal erom hangen het zal erg spannend worden 5 aan zeer gehecht zijn aan 6 half liggen, half zitten; half staan, leunen: verveeld op de bank hangen 7 van een computer niet meer reageren op commando's' h a ngende voorzetsel 1 formeel gedurende, tijdens: hangende het onderzoek doen we geen mededelingen zolang het onderzoek bezig is.
hangende WikiWoordenboek.
Het woord hangende staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd hangende herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. hangende" in: Sijs, N. van der Chronologisch woordenboek.
Hangende tuinen van Babylon WERELDWONDEREN: Oude en Nieuwe.
Hangende Tuinen van Babylon. De hangende tuinen van Babylon zouden hebben gestaan in de buurt van wat tegenwoordig Bagdad in Irak is. Ze zijn volgens de verhalen in opdracht van de koning gebouwd voor 1 van zijn vrouwen die niet kon wennen aan het leven in de grote stad Babylon.
Hangende toiletten: zwevend inbouw hangtoilet kopen?
Hangende toilet: moderne uitstraling met verdekte bevestiging. Er zijn twee type afwerkingen van het toilet verkrijgbaar. Een hangtoiletpot met een mooie volle ronding, waarbij de bevestiting en dergelijke netjes verwerkt is en de standaard toiletpot met een open zijkant. Heb je een kleine toiletruimte waar je weinig ruimte aan de zijkant hebt?

Contacteer ons