Meer resultaten voor Hangende

 
Hangende
 
hangende Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
hangende kwesties 81. samen hangende 64. hangende zaken 61. hangende problemen 55. Wegnemen van onzekerheid door de spoedige goedkeuring van hangende wetgeving. Lever les incertitudes par l'adoption' rapide de la législation en suspens." Er werd een akkoord bereikt over alle hangende kwesties.
Kamer Hangplanten Hangende planten voor binnen Intratuin.
Er zijn talloze leuke manieren om ze op te hangen, zo maak je je interieur helemaal compleet. En soms is het gewoon heel handig om een plant op te hangen, zo kan bijvoorbeeld je kat niet meer de bloemen van je lidcactus eraf lopen als hij lekker in de vensterbank gaat liggen.
Nederlandse synoniemen van hangende, ander woord voor hangende.
Synoniemen van hangende. Puzzelomschrijvingen van hangende in het puzzelwoordenboek.: Zolang de zaak loopt zit hij met die strop crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Synoniemen van hangende; ander woord voor hangende synoniemen.net.
zoekspoor: ontsnappen werken onschuldig rusteloos kanaal hangende. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: bij, binst, hangende, onder, staande, tijdens. woordverbanden van hangende grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: tijdens, onder, staande, hangende.
hangende Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
This is what we shall do, whilst stating once more our complete willingness to cooperate in finding the best solutions for outstanding issues. Dutch Alle hangende kwesties zijn naar later doorgeschoven, alsof de tijd de verschillende benaderingen nader tot elkaar zou kunnen brengen.
Hangende Nederlands spreekwoordenboek.
uitdrukkingen, gezegden en spreekswijzen. Eén spreekwoord bevat Hangende. met Hangende pootjes bewust van schuld thuiskomen / zeer tegen zijn zin. De spreekwoorden en gezegden zijn afkomstig van Wikiquote, Wikipedia en onze gebruikers. Lijst van Nederlandse spreekwoorden. schmidt Zeevis 155 spreekwoorden.
hangende Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Een vrij aan de mu u r hangende r e ek s onderkasten, een langgerekt eiland op een onderstel de meubels in deze keuken lijken te zweven, alles oogt licht en luchtig, de ruimte maakt een open en royale indruk.
hangende WikiWoordenboek.
verbogen vorm van de stellende trap van hangend. verbogen vorm van het onvoltooid deelwoord hangend van hangen. Het woord hangende staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd hangende herkend door.

Contacteer ons