Meer resultaten voor plateau weegschaal

 
plateau weegschaal
 
Plateauweegschaal Stimag Tafelweegschalen.
De afmetingen van het weegvlak kunnen verschillen, van 300 x 300 mm tot zon 650 x 500 mm. Plateau of vloerweegschaal? Grotere weegschalen noemen we over het algemeen vloerweegschalen, vanaf ongeveer 800 x 800 mm. Het weegbereik is per model verschillend, van 15 kg voor kleine weegschalen tot aan 300 kg. Onze weegschalen worden geleverd met twee jaar garantie, soms zelfs 3 jaar. Als u goederen wilt afwegen die soms groter zijn dan het weegplateau en u wilt toch eenvoudig het gewicht aflezen dan is dit model bij uitstek geschikt. De indicator is met een kabel verbonden aan het weegvlak en kan dus naast het weegplateau, aan de muur of op een statief geplaatst worden. Meer weten over de mogelijkheden? Kijk bij alle plateauweegschalen of neem contact met ons op. Ohaus Defender 5000. Multifunctionele plateauweegschaal voor standaard industriële toepassingen. Plateauweegschaal IFB, Plateauweegschaal in zware uitvoering met ijkgoedkeuring M, nu ook t/m Max 600 kg. De best verkopende modulaire weegschaal voor basis industriële behoeften.
Plateauweegschalen, pakketweegschalen, industriële weegschalen met groot plateau Kern.
Instruments for Quality Control. Producten Weegschaal PLATEAUWEEGSCHALEN, PAKKETWEEGSCHALEN. Capaciteiten van 3 kg tot 600 kg, afzonderlijk display verbonden via kabel of op kolom, grote keuze aan prijzen en kwaliteits en robuustheidsniveaus. STARTPAGINA weegschalen INDEX van de weegschalen. Wetenswaardigheden voor analyseweegschalen. Plateauweegschalen de allrounders onder de industrieweegschalen. In het KERN-assortiment vindt u voor elke toepassing de juiste plateauweegschaal: het draagbare, voordelige instapmodel om post of pakketten te wegen, hoogwaardige modellen met een hoge IP-beschermingsgraad en ijkgoedkeuring voor het zakenverkeer en het topmodel met touchscreentechnologie voor complexe recept of checkweighing-toepassingen met relaisaansturing. De voordelen van de plateauweegschalen liggen voor de hand.: Weegbereiken van 3 kg tot 300 kg. Stevig plateau dat geschikt is voor zware industriële toepassingen. Veelzijdig en met statief verkrijgbaar. Edelstalen weegplateau, stootbestendig en eenvoudig te reinigen. Apart plaatsbare afleesinrichting, bijv. aan de wand, op een statief of naast het plateau. Zorgt voor permanent vrij zicht op de afleesinrichting, ook als de te wegen producten groot zijn. Keuze uit veel verschillende plateaugrootten. Om aan de verschillende vereisten van onze industriele klanten tegemoet te komen, beschikken de plateauweegschalen van KERN over vele handige functies: van de tel en receptfunctie via de.
Plateauweegschaal RVS Kern EOB 15K5.
Plateauweegschaal RVS Kern EOB 15K5. Basisproduct Offerte aanvragen. Eenvoudig en comfortabel schokvrij wegen. Eenvoudige en comfortabele 4-toetsbediening. Wandhouder voor wandmontage van de afleesinrichting standaard. Schokvrij wegen: met een druk op de knop wordt bij onrustige omgevingsomstandigheden een stabiel gemiddelde verkregen.
Plateauweegschaal kopen? Frank.
Met een simpele druk op de knop kun je de informatie verzenden vanaf deze medische weegschaal. Voornamelijk in de verpleegzorg is dit een tijdbesparende functie die maakt dat patiënten goed en snel behandeld kunnen worden. Vandaar dat dit soort weegschaal professioneel wordt gebruikt in ziekenhuizen.
MS Plateauweegschaal bluetooth, 150 kg Behandelwagen standaard.
De weegschaal is flexibel inzetbaar door de mogelijkheid om op accu te functioneren; hierdoor is de dierweegschaal zeer geschikt om eenvoudig het toomgewicht en de groei van individuele biggen te bepalen. De weegschaal wordt standaard geleverd inclusief weegindicator met accu, netstroomadapter en handleiding.
plateauweegschalen.
Extra lange stroomkabel voor uw ATEX weegschaal. Wilt u een stroomtoevoer via een stroombron buiten de explosiebeveiligde ruimte? Gebruik dan de 20 meter lange stroomkabel met schroefkoppeling voor aan het scherm. De extra lange stroomkabel wordt standaard bij uw ATEX plateauweegschaal meegeleverd met een EU stekker. terug naar top. Download KERN catalogus. Er zijn geen producten geselecteerd voor uw bestelling. U heeft nog geen offertes aangevraagd. Wij bellen u. Dit is een verplicht veld. Dit is een verplicht veld. Kern personenweegschaal MPE250K100HM 250 kg 100 g. Kern VHB 2T1 palletwagen met weegfunctie voor maximaal 2 ton. Kern 965-201 ijkcertificaat klasse I max. Kern PCB10000-1 bovenweger tot 10000g 01g, plateau 150x170mm.
Seca 657 bed en plateauweegschaal Harting-Bank.
Omvang b x h x d. Afmeting plateau b x h x d. ALLE SPECIFICATIES LEZEN. Seca 657 bed en plateauweegschaal. Toevoegen aan offerte Adviesgesprek aanvragen Proefplaatsing. Digitale bed plateauweegschaal, makkelijk te vervoeren door middel van wieltjes en geïntegreerde handgrepen.
Plateau weegschaal 200kg x 100gr.
Gratis verzenden vanaf 30. Voor 16.00 besteld, Morgen geleverd 14 dagen bedenktijd. U heeft geen producten in uw winkelwagen. Rating 9 out of 10, based on 758 customer reviews. Plateau weegschaal 200kg x 100gr. Plateau weegschaal 200kg x 100gr. Plateau weegschaal 200kg x 100gr.
BOS Systemen Plateauweegschaal, Plateauweegschalen.
Neem een kijkje op onze site voor het complete assortiment, of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over welke weegschaal het beste bij u past. Dierenweegschaal Kern EOB. Met HOLD-functie voor stabiele weegwaarde weegvermogen tot 60kg niet voor handelsdoeleinden Plateau afm.
Plateauweegschalen De Weegschalenshop.
Obesitas, wat is dat eigenlijk? IJken, kalibreren, justeren. De precisiebalans van nu. Meet je buikomvang. Wat je moet doen voordat je op de weegschaal stapt. Een juiste keuze! Wat is een digitale weegschaal? Een weegschaal kopen. Waar moet je letten?

Contacteer ons