Resultaten voor industriele weegschaal

 
industriele weegschaal
 
Plateauweegschalen, pakketweegschalen, industriële weegschalen met groot plateau Kern.
Producten Weegschaal PLATEAUWEEGSCHALEN, PAKKETWEEGSCHALEN. Capaciteiten van 3 kg tot 600 kg, afzonderlijk display verbonden via kabel of op kolom, grote keuze aan prijzen en kwaliteits en robuustheidsniveaus. STARTPAGINA weegschalen INDEX van de weegschalen. Wetenswaardigheden voor analyseweegschalen. Plateauweegschalen de allrounders onder de industrieweegschalen. In het KERN-assortiment vindt u voor elke toepassing de juiste plateauweegschaal: het draagbare, voordelige instapmodel om post of pakketten te wegen, hoogwaardige modellen met een hoge IP-beschermingsgraad en ijkgoedkeuring voor het zakenverkeer en het topmodel met touchscreentechnologie voor complexe recept of checkweighing-toepassingen met relaisaansturing. De voordelen van de plateauweegschalen liggen voor de hand.: Weegbereiken van 3 kg tot 300 kg. Stevig plateau dat geschikt is voor zware industriële toepassingen. Veelzijdig en met statief verkrijgbaar. Edelstalen weegplateau, stootbestendig en eenvoudig te reinigen. Apart plaatsbare afleesinrichting, bijv. aan de wand, op een statief of naast het plateau. Zorgt voor permanent vrij zicht op de afleesinrichting, ook als de te wegen producten groot zijn. Keuze uit veel verschillende plateaugrootten. Om aan de verschillende vereisten van onze industriele klanten tegemoet te komen, beschikken de plateauweegschalen van KERN over vele handige functies: van de tel en receptfunctie via de.
Weegschaal tot 50 kg.
DS30K0.1: Industriële weegschaal 30 kg/01, g. FCB30K1: Compacte weegschaal 30 kg/1 g. FCE30K10: Compacte weegschaal 30 kg/10 g enkel met aan/uit-knop en tarra-knop. FKB30K1A: Compacte weegschaal 30 kg/1 g. FOB30K10LM: Compacte weegschaal 30 kg/10 g. FOB30K2L: Compacte weegschaal 30 kg/2 g.
Industrile weegschalen.
Indien u een weegschaal met een hoger beschermingsniveau nodig heeft bijvoorbeeld IP 67, raden wij u de modellen HGS of PCE-SST aan. Deze industrile weegschalen hebben een roestvrij stalen behuizing en kunnen onder zware werkomstandigheden worden gebruikt. Onze industrile weegschalen worden zowel in de zware industrie als in de voedingsmiddelenindustrie gebruikt, telkens wanneer het nodig is om met een hoge concentratie van vuil en vocht te werken.
Industriële weegschalen RAVAS.
U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract voor uw industriële weegsystemen. We bieden verschillende soorten onderhoudscontracten aan, op basis van het soort industriële weegschaal en uw budget. Goed onderhoud van de weegschaal kan onjuiste weeggegevens voorkomen, downtime tot een minimum beperken en vooral de levensduur van de weegschaal verlengen.
Industriële weegschalen Henk Maas Weegschalen B.V.
Wij kennen ook voor uw branche de eisen en behoeften en kunnen u de juiste weegapparatuur aanbevelen. Is een standaard weegschaal voor uw specifieke toepassing niet of minder geschikt? Wij vinden in samenspraak met u een maatoplossing! Ons assortiment weegapparatuur voor de industrie bevat o.a.:
Meetinstrumenten Seton NL.
Meten van afstand: een odometer wordt aangeraden om de afstand te meten tussen een punt A en een punt B. Voor een nauwkeurigere en voordeligere meting wordt een afstandsmeter warm aanbevolen. Meten van gewicht: wij bieden u verschillende types weegschalen aan naargelang uw behoeften laboratorium, post en industriële weegschaal.
Prolyse B.V. Industriële weegschalen Prolyse B.V.
Door het compacte ontwerp is de weegschaal makkelijk in gebruik. Met de verschillende gekleurde toetsen is het mogelijk om uw weegschaal makkelijk te programmeren voor de meest gebruikte instellingen. Indien nodig kan de weegschaal ook gebruikt worden voor de meer complexe weegfuncties.
bol.com Palletweegschaal Weegbalken 2x 120cm Industrieweegschaal 3000kg 0.5kg Digitaal.
In winkelwagen Op verlanglijstje. 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Anderen bekeken ook. Palletweegschaal 80x80cm Industrieweegschaal 3000kg 0.5kg Digitaal Plateau weegschaal. Platformweegschaal Industrieweegschaal 90cm x 60cm 300kg 100g Plateau weegschaal Pakketweegschaal. Dierenweegschaal 50cm x 50cm Digitaal max 300kg 100g resolutie.
Reek Weegtechniek.
Bovendien geeft Reek een internationaal geaccepteerd Kalibratie certificaat af, die voldoet aan de NEN-EN-ISO/IEC 170252005. Produkten: Indien u wensen heeft voor de aanschaf van een weegschaal of weeginstallatie, kan Reek het juiste advies geven voor uw specifieke toepassingen en budget.
Industriele weegschalen BulkWiki.
Ga naar: navigatie, zoeken. Laatste nieuws over industriele weegschalen op BulkOnline. Stel een vraag over industriele weegschalen op BulkForum. Vraag een offerte aan voor industriele weegschalen op BulkOnline. Een industriële weegschaal of weegplateau is een meetinstrument waarmee het gewicht van een voorwerp kan worden bepaald.

Contacteer ons