Op zoek naar weegschaal met app?

 
weegschaal met app
 
Handleiding AEG PW 5653 BT Weegschaal.
Mijn weegschaal geeft een onrealistisch laag gewicht aan wanneer ik er op sta, hoe kan dat? Voor het beste resultaat dient de weegschaal op een hard en egaal oppervlak te staan. Wanneer de weegschaal bijvoorbeeld op een kleed staat kan dit het meetresultaat beïnvloeden.
Medisana made for Life BS 430 connect Lichaamsanalyse weegschaal.
Extra functies met de gratis VitaDock App en VitaDock Online. met roestvrijstalen elektroden en Bluetooth. De Lichaamsanalyse weegschaal BS 430 connect meet meer dan uw lichaamsgewicht. Hij herkent automatisch tot maximaal 8 gebruikers en dankzij de zeer precieze RVS-meetsensoren worden lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa nauwkeurig vastgesteld.
Weighitz is handige, slimme weegschaal Smarthome Magazine.
De weegschaal maakt gebruik van drie plateaus, die ook los van elkaar gebruikt kunnen worden. Zo zijn ze los ideaal om in de keuken te gebruiken en zijn ze als set goed te gebruiken voor zwaardere voorwerpen. Daarbij is het apparaat enorm eenvoudig in het gebruik. Zodra je een platform, of uiteraard meerdere platforms, hebt neergelegd, kan de bijbehorende app geopend worden. Vervolgens kun je bijvoorbeeld een schaal plaatsen op het platform. Op de app kun je daarna aanklikken dat de schaal niet meegeteld moet worden en vervolgens kun je aan de slag met het wegen van bijvoorbeeld ingrediënten.
Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal appletips.
Vandaag in de Mac App Store. Vandaag in de iOS App Store. Vandaag in de Apple Watch App Store. Wie zijn wij? 10 februari 2013. Home / Gadgets / Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal. Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal.
Bluetooth Weegschaal voor gewicht en lengte: BC-60BT.
Gratis app voor alle gegevens en grafieken. Vergelijk het groeiproces met het gemiddelde gewicht van andere babys in de dezelfde leeftijd en van hetzelfde geslacht. De weegschaal meet ook de lengte van je kind. Registreer ook de hoofomtrek in de app met de losse centimeter.
3D Touch scherm als weegschaal gebruiken.
linkedin mail print. De 3D Touch-functie van de iPhone 6s blijkt gevoelig genoeg om het scherm te gebruiken als weegschaal. Je kunt bijvoorbeeld het gewicht van twee appels of pruimen vergelijken. Gooi je keukenweegschaal voorlopig nog niet weg, want echt nauwkeurig is de meting niet. De app die ontwikkelaar Simon Gladwell heeft gemaakt kan alleen aangeven welk van de twee objecten het zwaarst is. Je legt de twee appels of andere voorwerpen op de twee cirkels op het iPhone-scherm en de app geeft aan welke van de twee het zwaarst is. Daarbij kijkt de app naar het gewicht van de appels, relatief gemeten ten opzichte van de maximale druk die je op het scherm kunt uitoefenen. Omdat het multitouch-scherm van de iPhone vijf objecten tegelijk aan kan, is het mogelijk om ook noten of pingpongballen in gewicht met elkaar te vergelijken.
QardioBase slimme weegschaal WiFi iPhone Android Qardio.
QardioBase wifi weegschaal integreert met het Qardio ecosysteem met behulp van de Qardio App, zodat gebruikers hun gegevens via de veilige cloud van Qardio kunnen bewaren en delen. QardioBase slimme weegschaal meet je gewicht, BMI body mass index en lichaamssamenstelling lichaamsvet %, spieren, water en botten.
Afvallen met wifi weegschaal en app Pctipvandedag.nl.
De kilo's' vliegen eraan en dan komt januari met de goede voornemens, de kilo's' moeten er weer af. Nu kun je afvallen door meer te bewegen met behulp van Runkeeper en een hartslagband, maar hoe houd je je gewicht nauwkeurig in de gaten? Uiteraard heb je de app Wiscale om je gewicht in de gaten te houden, maar hoe komt de uitslag van de weegschaal in deze app?
Polar Balance Connected Smart weegschaal Polar Nederland.
Compatibiliteit Polar Balance meer dan een slimme weegschaal. Koppel de smart weegschaal Polar Balance aan een Polar activity tracker en de gratis Polar Flow fit en gezondheidsapp. Met de app krijg je persoonlijke begeleiding om je gewicht bij te houden en je gewichtsdoel gemakkelijker te behalen.
Body Analysis.
Je hebt de Basic-Fit app al, maar met onze PRO-APP krijg je toegang tot nog meer gepersonaliseerde trainingsschemas voor kracht, cardio coretraining. Daarnaast krijg je ook toegang tot de FOOD-app, waar je kan berekenen en bij kan houden hoeveel calorieën jij precies nodig hebt voor je doel.

Contacteer ons