Resultaten voor weegschaal met app

 
weegschaal met app
 
Smart Weegschaal: welke kiezen en werkt het fatsoenlijk? Consumentenelektronica Aankoopadvies GoT.
Ik houd mijn gewicht dagelijks bij. Dat doe ik nu met een normale weegschaal die kapot aan het gaan is. Ik voer de gegevens in de health app in iOS in en laat daar ook BMI berekenen. De weegschaal moet ook zonder app te gebruiken zijn.
Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal appletips.
Vandaag in de Mac App Store. Vandaag in de iOS App Store. Vandaag in de Apple Watch App Store. Wie zijn wij? 10 februari 2013. Home / Gadgets / Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal. Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal.
Slimme weegschalen met iPhone-app: deze helpen je met afvallen.
Naast gewicht en vetpercentage meet je ook je spiermassa, vochtgehalte en botmassa. De weegschaal laat verder zien hoeveel calorie├źn je per dag nodig heeft en is zelfs geschikt voor mensen die meer dan 150 kilo wegen. De app werkt ook samen met HealthKit.
Medisana made for Life BS 430 connect Lichaamsanalyse weegschaal.
Extra functies met de gratis VitaDock App en VitaDock Online. met roestvrijstalen elektroden en Bluetooth. De Lichaamsanalyse weegschaal BS 430 connect meet meer dan uw lichaamsgewicht. Hij herkent automatisch tot maximaal 8 gebruikers en dankzij de zeer precieze RVS-meetsensoren worden lichaamsvet, lichaamsvocht en spiermassa nauwkeurig vastgesteld.
Connected weegschalen met wifi en bluetooth c't' magazine.
De berekende Body Mass Index krijg je niet via de weegschaal, maar via de app te zien, samen met de gewichtsgrenswaarden voor de verschillende BMI-zones. Ook krijg je een indicatie wanneer je met je huidige afvaltempo in de gezonde zone terechtkomt.
Runtastic Libra: slimme weegschaal voor gewichtsanalyse in de App Store.
Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Runtastic Libra: slimme weegschaal voor gewichtsanalyse 4. Biedt inapp aankopen. The Runtastic Libra app requires the Runtastic Libra Scale. Losing weight living a healthier lifestyle can be challenging.yet, never before has weight management been as easy as it is with the Runtastic Libra scale and the compatible Libra app!
Smart Bluetooth Weegschaal met App Personen weegschalen kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Beurer GS 485, LCD, Zwart, Zilver, 355 mm, 320 mm, 22 mm, 1 stuks Innovatieve verbinding tussen smartphone en weegschaal thuis en onderweg altijd een overzicht van de gemeten waarden en lichaamsgegevens Inclusief app om te downloaden 8 gebruikersgeheugens met automatische gebruikersherkenning Met BluetoothSMART-technologie 4.0.
Weegschaal met app kopen? Coolblue.
Als je je lichaam makkelijk en snel wilt analyseren is een weegschaal met een app een uitkomst. Met deze weegschalen bekijk je snel en overzichtelijk je gewicht en andere gegevens zoals vetpercentage, bloeddruk en/of BMI op je smartphone of tablet.

Contacteer ons