Meer resultaten voor inventum weegschaal

 
inventum weegschaal
 
Inventum weegschaal als beste getest PW720BG.
De Inventum personenweegschaal PW720BG toont naast je gewicht, ook je vet, vocht, botmassa en spiermassapercentage. De digitale weegschaal weegt tot 100 gram nauwkeurig en heeft een maximum weegvermogen van 150 kilo. De weegschaal heeft een geheugen voor de persoonlijke instellingen van maximaal 8 personen en is voorzien van gebruikersherkenning.

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Inventum PW720BG wit Expert.nl.
De Inventum personenweegschaal PW720BG toont naast uw gewicht, ook uw vet, vocht, botmassa en spiermassapercentage. De digitale weegschaal weegt tot 100 gram nauwkeurig en heeft een maximum weegvermogen van 150 kilo. De weegschaal heeft een geheugen voor de persoonlijke instellingen van maximaal 8 personen en is voorzien van gebruikersherkenning.
Personenweegschaal PW415ZW van Inventum.
Met de Inventum personenweegschaal PW415ZW houd je je gewicht goed in de gaten. De digitale weegschaal heeft een glazen weegplateau, weegt tot 100 gram nauwkeurig en heeft een maximum weegvermogen van 150 kilo. De weegschaal wordt automatisch ingeschakeld wanneer er gewicht op komt door de Step-on inschakeltechniek.
bol.com Inventum Weegschaal kopen? Alle Weegschalen online.
Inventum PW720ZW Personenweegschaal is een digitale weegschaal die tot 150 kg weegt. Daarnaast weegt de weegschaat het vet vocht en spiermassa. Voor 2359: uur besteld, morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Personenweegschaal PW404GW van Inventum.
Met de Inventum personenweegschaal PW404GW houd je je gewicht goed in de gaten. De digitale weegschaal heeft een glazen weegplateau, weegt tot 100 gram nauwkeurig en heeft een maximum weegvermogen van 180 kilo. De weegschaal wordt automatisch ingeschakeld wanneer er gewicht op komt door de Step-on inschakeltechniek.
bol.com Inventum PW720BG Personenweegschaal.
Goede digitale weegschaal. 7 maart 2018. Ik raad dit product aan. Mooi uitziend artikel, gemakkelijk te gebruiken. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? Bekijk alle artikelen van Inventum. Wat maakt een gewone avond nou net iets beter?
Inventum PW720BG Coolblue alles voor een glimlach.
Voor wie zich wekelijks of minder vaak wil wegen is dit een aardige weegschaal, maar wie zich dagelijks wil wegen en alles precies wil bijhouden zou ik de Inventum PW720BG toch niet aanraden omdat het niet erg nauwkeurig is, waardoor de resultaten onbetrouwbaar zijn.
Inventum PW708ZW Weegschaal Test op BesteProduct.nl.
Inventum PW708ZW: Zeer scherpe prijs, maar weegt en meet niet goed. Een koopje dachten we in eerste instantie. Voor minder dan 25 euro een weegschaal die ook je vet, vocht, bot en spiermassa meet. Helaas zijn de metingen van de Inventum PW708ZW onbetrouwbaar.
Inventum PW720BG personenweegschaal Blokker.
Gratis afhalen in een Blokker winkel. De Inventum PW720BG personenweegschaal heeft een maximum weegvermogen van 150 kg en een schaalverdeling per 100 gr. Naast je gewicht meet deze weegschaal ook je vet-vocht, spiermassa en botmassapercentage. Maximum weegvermogen van 150 kg.

Contacteer ons