Meer resultaten voor inventum weegschaal

 
inventum weegschaal
 
PersonenWeegschalen van Inventum.
Daarom heeft Inventum een uitgebreide range personenweegschalen waar je zelfs je vet, vocht, botmassa en spiermassapercentage mee kunt meten. De nauwkeurige Inventum personenweegschalen helpen je op weg naar een betere gezondheid door een meer nauwkeurige meting. Klik hier voor meer informatie over.:
Personenweegschaal PW730Bg van Inventum met Body Fat Index.
De Inventum personenweegschaal PW730BG toont naast je gewicht, ook je vet, vocht, botmassa en spiermassapercentage. De digitale weegschaal weegt tot 100 gram nauwkeurig en heeft een maximum weegvermogen van 180 kilo. De weegschaal heeft een geheugen voor de persoonlijke instellingen van maximaal 8 personen en is voorzien van gebruikersherkenning.
Inventum weegschaal PW720ZW.
Deze mooie weegschaal als verjaardags cadeau gevraagd en gekregen en ik ben pas echt blij als deze mooie weegschaal 10 kg minder aangeeft, mocht ik het aankoop bedrag terug winnen dan heb ik al een ander mooi product van inventum in gedachten.
Inventum Weegschaal handleiding.
De weegschaal de pw720bg geeft steeds lg aan hoe komt dat Gesteld op 18-6-2016 om 2101.: Reageer op deze vraag Misbruik melden. Personenweegschaal met geheugenfunctie voor het gewicht Gesteld op 1-6-2016 om 2037.: Reageer op deze vraag Misbruik melden. Inventum weegschaal model MS 3140 type 03PS85 zitten daar geen batterijen in?
Inventum PW708ZW Weegschaal Test op BesteProduct.nl.
Inventum PW708ZW: Zeer scherpe prijs, maar weegt en meet niet goed. Een koopje dachten we in eerste instantie. Voor minder dan 25 euro een weegschaal die ook je vet, vocht, bot en spiermassa meet. Helaas zijn de metingen van de Inventum PW708ZW onbetrouwbaar.
Inventum weegschaal als beste getest PW720BG.
De Inventum personenweegschaal PW720BG toont naast je gewicht, ook je vet, vocht, botmassa en spiermassapercentage. De digitale weegschaal weegt tot 100 gram nauwkeurig en heeft een maximum weegvermogen van 150 kilo. De weegschaal heeft een geheugen voor de persoonlijke instellingen van maximaal 8 personen en is voorzien van gebruikersherkenning.

Contacteer ons