Meer resultaten voor medische weegschaal

 
medische weegschaal
 
Medische weegschaal voor gebruik in de geneeskunde.
In de zorgsector wordt veel gebruik gemaakt van weegschalen. In ziekenhuizen, zorginstellingen en bij huisartsen is de medische weegschaal een onmisbaar hulpmiddel voor o.a. Als er medicijnen worden verstrekt of een behandelplan wordt opgesteld naar aanleiding van het gewicht of de gewichtsontwikkeling van de patiënt, dan worden er extra eisen aan de weegschaal gesteld, omdat deze natuurlijk juist moet aangeven.
Seca-weegschaal kopen? weegschaal-expert.nl Frank.
Seca is s werelds marktleider als het aankomt op medische meet een weegapparatuur. Op ieder continent gebruiken doktoren, verplegers en zorgverleners deze weegschalen, in bijvoorbeeld ziekenhuizen en verzorgtehuizen. Het gaat hier echter om een zeer breed scala weeginstrumenten, zoals baby, kolom en plateauweegschalen. Seca heeft hier tevens handige accessoires voor ontwikkeld. Hierbij kun je denken aan meetlatten, stadiometers, printers en andere bijpassende draadloze apparatuur. Iedere dag vertrouwen deze zorginstanties op de hoge kwaliteit van de Seca weegschaal, waarmee niet alleen het gewicht gemeten kan worden, maar vaak ook de Body Mass Index BMI of de lichaamslengte.
Weegschalen Personenweegschalen.
De juiste personen of lichaamsanalyseweegschaal voor elke behoefte: in deze categorie vindt u gekalibreerde of niet-gekalibreerde personenweegschalen en medische weegschalen uit ons aanbod van bekende fabrikanten zoals CORE, Soehnle, ADE, seca of Beurer. Als weegschaal voor de artsenpraktijk, het ziekenhuis, de revalidatiekliniek of sportschool: naast mechanische en digitale weegschalen voor kinderen en volwassenen omvat ons assortiment ook diverse modellen voor het wegen van zuigelingen, peuters en kleuters met verschillend weegbereik.
Medische weegschalen Henk Maas Weegschalen B.V.
In het laboratorium van medische instellingen gebruikt men analytische balansen en soms andere weegapparatuur. Er zijn diverse toepassingen, soorten en benamingen voor deze categorie van weegschalen, zoals patiëntenweegchaal, doktersweegschaal, diëtistenweegschaal, rolstoelweegschaal, mobiele stoelweegschaal, mobiele patiëntenweegschaal, geijkte medische personenweegschaal, tilweegschaal, tilliftweegschaal, babyweegschaal, rolstoelweegbalken, bedweegbalken, bedweegschaal, handrailweegschaal, medisch gekeurde weegschaal.
Medische weegschalen kopen bij DeWeegschalenshop.nl.
De medische weegschaal is speciaal ontwikkeld voor het wegen van mensen in de huisartsenpraktijk in ziekenhuizen en zorginstellingen of bij baby's' op consultatiebureaus. De medische weegschalen maken gebruik van de meest recente technologieën op weeggebied en behoren per 1 november 2016 specifiek toegerust gekeurd te zijn voor medische toepassingen.
Medische weegschaal goedgekeurd voor medisch gebruik Bos Systemen.
Een medische weegschaal wordt geleverd als standaard product en daarnaast kan de medische weegschaal van uw keuze worden aangevuld met de diverse opties, voor het efficienter wegen van baby's, patienten en bejaarden, zoals een printer, software of een statief voor de indicator, enz.
LRE Weegtechniek Weeg en meetoplossingen ontwikkeld voor medische toepassingen.
Functionaliteit van de medische weegschaal. Onze medische weegschalen staan bekend om haar gebruiksvriendelijkheid, waardoor de weegschalen uitstekend inzetbaar zijn in de medische omgeving. Om de medische weegschaal te kunnen gebruiken in iedere werkomgeving is een deel van onze medische weegschalen voorzien van een antislipmat en/of handgrepen voor extra stabiliteit.
Weegschalen online kopen bij Daxtrio.
Bij Daxtrio vindt u medische weegschalen voor in uw huisartsenpraktijk, huisartsenpost of kliniek. Tevens heeft Daxtrio een zeer gekwalificeerde technische dienst voor onderhoud, reparatie en installatie van uw producten. Bekijk het ruime assortiment aan weegschalen en bestel uw weegschaal vandaag nog.
Medische weegschalen voor in de zorg? Stimag.
Alle zorg weegschalen van Stimag voldoen aan strenge eisen. Onze medische weegschalen worden gebruikt door huisartsen, fysiotherapeuten en dierenartsen. Maar ook ziekenhuizen, verpleeghuizen en apotheken komen bij ons voor een medische weegschaal. Stimag heeft een groot assortiment aan medische weegschalen.

Contacteer ons