Op zoek naar laboratorium weegschaal?

 
laboratorium weegschaal
 
Precisieweegschalen, laboratoriumweegschalen Kopen op Conrad.be.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
Prolyse BV Precisie Weegschalen Prolyse BV.
De Nimbus neemt minder ruimte in op het lab in vergelijking met andere precisiebalansen, terwijl de prestaties toch behouden blijven. De aluminium basis biedt daarvoor een grote stabiliteit. De precisie weegschaal is vervaardigd uit geharde materialen, zodat deze geschikt zijn voor gebruik in het laboratorium.
balans laboratorium stage hlo laboratorium weegschaal.
De laboratorium weegschaal van de serie PCE-AB C is een ijkbare weegschaal die het gewicht met grote nauwkeurigheid in een bereik van 01, mg bepaalt. Met de PC interface en het optionele softwarepakket voor de laboratorium weegschaal bent u in staat om de weeggegevens naar een computer te transfereren voor latere registratie en verwerking.
Analytische balansen Henk Maas Weegschalen B.V.
Daarom moeten ze in een geconditioneerde omgeving worden opgesteld die vrij is van luchtstromingen en trillingen. Om trillingsvrij te kunnen wegen is optioneel een speciale weegtafel verkrijgbaar, een zogenaamde antivibratietafel. Andere voorkomende benamingen van deze laboratoriumweegschalen zijn o.a. analytische laboratorium balans, analyse weegschaal, apothekersweegschaal, medicijnweegschaal.
Vind laboratorium weegschaal op Marktplaats.nl.
Antieke laboratorium, apothekers weegschaal, gemaakt bij paul bunge hamburg voor gallenkamp and co ltd london. Vitrine 36 x 26 x 43 cm. Weegschaal merkBecker: Bruxellesbalans vintage laboratorium. Becker bruxelles 5 kg weegschaal balans vintage laboratorium 61 cm hoog. Weegschaal, laboratorium antieke laboratorium weegschaal, gebruikt.
KERN Laboratorium weegschaal ERIKS shop NL.
KERN Laboratorium weegschaal. Toon alle artikelen. Precisieweegschaal Allround type 572. Allround weegschaal snel en veelzijdig. Weegsnelheid in 2 stappen instelbaar. Instelgewicht voor externe kalibrering optioneel. Wegen met tolerantiegrens. Bovenste en onderste grenswaarde zijn programmeerbaar. Andere weegeenheden lb, oz, dwt, TL.
Zoekt u een analytische balans of laboratorium weegschaal?
Indicator voor een laboratorium weegschaal. Een indicator laat de meetresultaten zien, naast andere relevant informatie zoals tolerantiecontroles. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een indicator die het beste in uw weegschaal naar boven haalt maar ook nog extra waarde toevoegt, zoals het communiceren met randapparaten als printers en volgdisplays, etc.
Laboratoriumweegschaal PCE Instruments.
Laboratorium weegschaal PCE-BS 300. De analyse weegschaal PCE-BS 300 is een goedkope weegschaal van goede kwaliteit. Deze analyse weegschaal is van een demonteerbare weegplaat voorzien, hetgeen zeer nuttig is om het apparaat te kunnen reinigen. Zijn grote nauwkeurigheid van 001, g maakt dat deze weegschaal uniek is in zijn prijsklasse.
Precisieweegschalen nodig? De Ridder Den Hertog geeft advies!
Dankzij het compacte formaat is deze geijkte weegschaal zeer mobiel. Vibra CT informatie. De Riba AHT is de enige precisieweegschaal van het merk Riba binnen ons assortiment. Deze ijkwaardige weegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 15, kg en een uiterste nauwkeurigheid van 001, g.
Laboratorium weegschalen Imlab.
En dat geldt nergens méér dan in een laboratorium. Daarom vind je bij Imlab precisie, analyse en microweegschalen waarmee je je receptuur tot één microgram 0001, mg nauwkeurig afweegt! Dat is bijvoorbeeld essentieel voor de afweging van filters. Maar opgelet: hoge precisie betekent ook hoge gevoeligheid voor externe omstandigheden. Staat je weegschaal in een tochtige ruimte, op een onstabiel oppervlak of te dicht bij de verwarming?

Contacteer ons