Resultaten voor retro weegschaal

 
retro weegschaal
 
Medisana PS 412 Retro analoge personenweegschaal Blokker.
Gemakkelijk bestellen en betalen via blokker.nl. De PS 412 van Medisana is een trendy retro analoge weegschaal. Voor deze weegschaal heeft u geen batterijen nodig. Het rubberen antislip standvlak zorgt voor een stabiele ondergrond, en het metalen omhulsel maakt het geheel stijlvol af.
Onmisbaar in de keuken: de keukenweegschaal Westwing.
De retro analoge keukenweegschaal is herkenbaar aan de ronde vormen en glanzende, emaille afwerking. Aan de voorkant van de voet van de weegschaal lees je het gewicht af en bovenop staat een grote, zilveren glanzende weegkom. Deze vintage keukenweegschalen bestaan in verschillende kleuren, maar de dieprode is toch wel de meest klassieke retro keukenweegschaal.
bol.com Typhoon Retro Kitchen Scales Black.
View all articles by Typhoon. Typhoon designs design products with a retro look for an affordable price. These products with vintage look are all in a modern and colorful look and are ready to steal the show in your kitchen.
Retro Keukenweegschaal kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Deze mooie, retro weegschaal van Wesco is niet alleen een fashion icoon die de uitstraling van elke keuken naar een hoger niveau zal tillen maar is ook nog eens erg gemakkelijk in het gebruik. Deze weegschaal heeft aan de ene zijde een analoge meter en aan de andere zijde een mooie klassieke klok.
Vind Retro weegschaal op Marktplaats.nl.
Vintage retro personen weegschaal van reactor goedwerkende personen-weegschaal van het merk: reactor totale afmetingen: hoogte van de weegschaal: 6 cm breedte van de weegschaal: 23 cm lengte van de weegschaal: 28 cm met herstelknop aande voorkant voor het goed afstellen van het juiste gewicht.
Retro keukenweegschalen Keukenweegschaal.
De kleuren waaruit gekozen kunnen worden zijn grijs, geel, rood en zwart. De prijs van deze Wesco retro keukenweegschaal ligt op zon 65-.Naast, Wesco verkoopt Soehnle ook retro keukenweegschalen. Deze analoge keukenweegschalen zijn een stuk goedkoper dan die van Wesco.
Weegschaal retro grijsblauw Xenos.
Deze weegschaal staat bijzonder tof op jouw aanrecht dankzij zijn retro uitstraling. Je herkent het model vast nog wel van vroeger. Een glimmende weegschaal met een grote wijzerplaat waarop het gewicht af te lezen is. De keukenweegschaal is crèmekleurig en gemaakt van metaal.
Wesco Retro Keukenweegschaal met Klok, nieuw zilver.
De Wesco Retro weegschaal met klok, nieuw zilver is een decoratieve eyecatcher die 2 functies combineert, een keukenweegschaal aan de ene kant en een klok aan de andere kant. De Wesco Retro weegschaal met klok, nieuw zilver heeft een rvs schaal met een capaciteit van 4kg.
Keukenweegschaal retro Het Retro Warenhuis.
Natuurlijk kun je daarvoor een simpele, digitale weegschaal nemen van de Blokker. Maar taartenbakkers met gevoel voor stijl kiezen een leuke, ouderwetse keukenweegschaal van het Retro Warenhuis. Zonder batterij, gewoon analoog: met een schaal en een wijzer. Natuurlijk kun je ook deze retro weegschalen naar nul draaien na elk ingrediënt dat je hebt toegevoegd.
Keukenweegschaal kopen? Bekijk alle Keukenweegschalen online!
Ga je voor een keukschaal in een retro design? Kies dan een analoge keukenweegschaal van Wesco, Bloomingville of Typhoon. Deze keukenweegschalen hebben als voordeel dat er geen batterijen nodig zijn. Bij het wegen wordt het aantal gram aangegeven door een pijl, waardoor deze manier van wegen wat minder exact is dan bij een digitale weegschaal.

Contacteer ons